Yrittäjästä

Nifixin tarina

Idea monialanosaamisen kehittämiseen lähti työmaalta, missä kaikki konkretisoituu. Huomasin vuosien saatossa LVI-alan töitä tehdessäni, miten käsikädessä putki- ja sähkötyöt työmailla etenevät. Suurimmat haasteet urakoissa syntyvät yleensä aikataulujen ja työvaiheiden rytmittämisestä: “milloin putkimies saadaan työmaalle?” tai “miksi sähkömies veti kaapelit juuri siitä, mihin vesiputket piti tulla?”. Vastaavanlaiset viestinnälliset katkokset ovat valitettavan tyypillisiä, joten päätin omalta osaltani ratkaista ongelman.

Ajatus saavutettavista hyödyistä niin asiakkaalle kuin projektin hallinnalle sai minut vakavasti pohtimaan oman ammattitaitoni laajentamista. Opiskeltuani LVI-osaamiseni lisäksi myös sähkö- ja kylmä-alan koulutukset voin sanoa olevani todella tyytyväinen, että lähdin toteuttamaan haavettani.

Haaveista syntyi tarve perustaa oma asiakasta palveleva LVIS- ja Rakennusurakointia tekevä NIFIX Oy. Käytäntö on jo osoittanut, kuinka paljon asiakasystävällisempää, joustavampaa sekä tehokkaampaa tämän yhtälön toteuttaminen on.

Niko Sneitz

Yrittäjä

KALENTERI

Varaa kalenterista itsellesi sopiva aika. Me huolehdimme sen jälkeen sinun projektistasi.

HELPOIN VALINTA

Saat toimivimmat tuotepaketit ja tiedot helposti samasta paikasta. Maksat turvallisesti verkkokaupan kautta.

PARAS ASIAKASPALVELU

Haluamme olla alamme asiakasystävällisin ja luotettavin toimija.

ARVOSTAMME PALAUTETTASI

Palaute ohjaa meitä jokapäiväiseen kehittymiseen yhä parempana asiakaspalvelijana.